American Flex Logo
.....
fordi, det er fornuftig
American Flex Logo
.....kun det bedste er godt nok til din hest
Hjem  Forside
Det American Flex-Systemet American Flex Systemet
Distancesadel og sadel  til vandreture American Flex Distancesadel
Westernsadel American Flex Westernsadel
Engelsk sadel American Flex engelsk sadel
Special- og særlige sadel American Flex Specialsadel og saerlige
Tilbehør American Flex Tilbehoer
Kundekommentarer Kundenkommentarer American Flex
Prisliste American Flex Prisliste
Brugt og godt American Flex brugt og godt
Kontakt Kontakt American Flex
Ortho-Flex Reparationer Reparationer
Forettningsbetingelser American Flex AGB
FAQ American Flex sporgsmal


Kontakt

American Flex
Brændtvadvej 22
8586 Ørum Djurs


E-Mail: mail@american-flex.dk

Vi taler tysk, dansk og engelsk.

Vi har ikke oplyst en telefonnummer her, fordi vi synes et køb af en sadel er en beslutning for de næste par år, måske endda årtier.
For at gøre alt rigtigt, tager det noget tid og ro. 

Denne tid, til at lytte til dig og rådgive dig bedstmulig vil vi gerne tilbytte dig. Men det fungerer sjældent spontan. Måske har vi lige besøg fra andre kunder, er vi i en samtale aller udføre lige en arbejdt vi kan ikke stoppe ...eller....eller...eller....   

For at give dig den mulighed for at få det maksimale udbytte af en rådgivning, vil vi gerne bedt dig at du aftale en tid med os.

Send os bare en kort e-mail. Lad os vide, hvornår du har tid og det passer bedst til dig. Du kan valge om vi skal ringe dig op eller om du vil gerne har en tid hvor du ringer til os. Det kan også være om aftenen eller i weekenden. Vi er ganske fleksible i arbejdstiden.

Selvføgelig må du også gerne aftale en tid og besøge os personligt. For juridiske oplysninger og betingelse for brug af vores hjemmeside se under Impresseum. 
En amerikansk Flex er noget særligt.

Dette produkt er fremstillet af den overbevisning, at have skabt en unik løsning på mange sadel-problemer. Samtidig fremstiller vi vores produkt også frivillig, for glæden af opgaven.

Vi lægger også stor vægt på den familiær karakter af vores virksomhed og har ingen ambitioner om at være en upersonlig masse producent. Kun et begrænset antal sadler forlader derfor vores manufaktur hvert år. Vi sælger vores produkter ikke til hver mand og vi sælger dem heller ikke til forhandler eller andre distributionskanaler. Du kan købe American-Flex produkter kun hvor det sælger kender det bedst: hos os. Vi lægger også en stor vægt på en omfattende rådgivning. Hvis du kontakter os, vil vi finde også den rigtige løsning for dig .


Copyright by American-Flex since 1999 E-Mail: mail@american-flex.dk