American Flex Logo
.....
fordi, det er fornuftig
American Flex Logo
.....kun det bedste er godt nok til din hest
Hjem  Forside
Det American Flex-Systemet American Flex Systemet
Distancesadel og sadel  til vandreture American Flex Distancesadel
Westernsadel American Flex Westernsadel
Engelsk sadel American Flex engelsk sadel
Special- og særlige sadel American Flex Specialsadel og saerlige
Tilbehør American Flex Tilbehoer
Kundekommentarer Kundenkommentarer American Flex
Prisliste American Flex Prisliste
Brugt og godt American Flex brugt og godt
Kontakt Kontakt American Flex
Ortho-Flex Reparationer Reparationer
Forettningsbetingelser American Flex AGB
FAQ American Flex sporgsmal


Prisliste

Et par ord på forhånd til vores prissætnings filosofi:
Vi har - efter vores mening - vores priser beregnet realistik med en fremragende værdi for pengene. Vores mål var, at selv de "normale ryttere" kan tillade sig en sadel fra os. Vi undvære en luksus image, som du skal betale for. Ligeledes betale vi ikke nogen "størrelse" eller "berømtheder" i ridesporten, for at bruge deres navne for vores produkt. Vi ønsker, at vores produkt bliver brugt af overbevisning, ikke på grund af pengene.
Vi investerer ikke i store annoncer eller anden reklame, men i stedet bruge vi den sparede penge til at give dig overkommelige priser. Vores reklame er vores tilfredse kunder, de anbefaler os, fordi de er glade for at have fundet med vores produkt deres personlige problemløsning. Det er den bedste reklame vi kunne bede om. Og på grund af de utallige kunder, er vi ikke afhængig af andre reklamer. Dette fylder os med en følelse af stolthed. Efter alt, viser det os, at vi har gjort i mange år et godt stykke arbejde.

Ligeledes sælger vi ikke til den hestesport-handel. Forhandler ville - med ret -  ønsker aflønnes for sit arbejde. Da vi beregner vores priser på producentniveau, ville vi have brug for denne forhandler margin en tillag til vores priser. Det betyder: efter den sædvanlige beregning i ridesport-handel, ville det næsten fordoble prisen.
Vores produkter skal dog fortsat være overkommelige, selvom vi bruger  meget dyrere materialer end det ofte er tilfældet for dette. Endelig vil vi også gerne have "hver mand" blandt vores kunder og ikke blot den monetære bedre rustet elite (selv om vi har dem naturligvis også gerne mellem ​​vores kunder).
Vi har heller ikke sat en tillag til vores priser, vi kunne derefter oferere som generøse rabatter eller rabatter til kunder hvilken forhandler dygtig. Fordi det ville betyde hver kunde, der ikke forhandle, betaler for meget. Det er ikke fair og derfor gør vi det heller ikke. Så derfor må du gerne spare spørgsmål efter rabat eller lignende.  Det vil aldrig fører til succes.

Fair prissætning betyder også, at i vores priser er intet skjult, som ikke er produktrelateret. Du må ikke lade dig narre. Når nogen rilbyder noget som "gratis tjenester", kan dette ikke være sandt. Service - af enhver art -  medfører altid omkostninger. Hvis dette ikke betales særskilt, er dette beregnes i produktens købspris. Men det er en stor ulempe for dig: du betaler med din køb for andre.

Lad os tage eksemplet med at tilbyde gratis sadel-prøver. Der er forskellige motivationer for at have en sadel-prøve. Mange opstår, fordi kunden faktisk alvorligt på udkig efter en sadel. Den måde, det bør være. Men der er også rigtig mange, der bestiller bare en sadel sælger, for eksempel fordi de er kun nysgerrige eller måske i dagen bare have noget bedre at gøre. Så "kunder" med ingen reelle intentioner om at købe. Der er tilfælde, hvor denne "gratis service" er velaccepteret. Og efter ekspertrådgivning i udvælgelse vil de muligvis købe på et anden sted, hvor de kan få produkten billiger ( men uden service ? ). Men for "Gratis-service-sælger" betyder det omkostninger. Omkostninger, der skal kalkulere og tjene hver købmand. Og for dette er der to muligheder: omkostningerne ikke er deklareret som "gratis service" og faktisk beregnet individuelt, eller de forsvinder ind i "masse" af produktets pris. Den anden variant er endnu en straf af den købende kunde. Fordi du har disse omkostninger - som har andre forårsagt - betalt med din køb. Ingen ville komme op med ideen for at invitere det hele restaurant når de kun har bestilt en glas sodavand.  Selvfølgelig kan der findes også andre eksempler. "Gratis" test sadler for eksempel, eller "gratis" returret ", eller "Byttegranti", eller......  men vær realistisk: der er ingen "gratis" i det virkelige liv.

Derfor har vi valgt en helt gennemsigtig prissætning. Vi har kalkulerte vores produkt efter produktionsomkostningerne. Hvis du har brug for flere service, har vi priser for hver tjenestydelser. På denne vej sikre vi at du betale kun for det hvad du nyder. Kund for dig, ikke for andre
Hvis du deler denne filosofi med os, er du velkommen, og vi ser frem til den første kontakt med dig.
For prisliste, udstyr og tilbehør priser: klik her
Prislisten vil åbne i et nyt vindue.

Copyright by American-Flex since 1999 E-Mail: mail@american-flex.dk